Prokuria Suport

Evenimente de Achiziții

1. Introducere

Prokuria oferă o serie flexibilă  de evenimente de achiziții care să raspundă nevoilor și situațiilor volatile din mediul de afaceri ale companiei.

Mai jos, enumerăm descriem pe scurt aceste evenimente:

  1. Cererea de Ofertă - Eveniment în care utilizatorul își descrie nevoia, iar fiecare furnizor vine cu o ofertă personalizată.

  2. Licitața Inversă - este un tip de eveniment în care furnizorii pornesc de la o ofertă plafon de la care coboară, oferind cotații progresiv mai competitive.

  3. Licitația Inversă la nivel de linie - este o variantă a licitației inverse standard care pune accentul pe fiecare bun/ serviciu in parte la nivel micro.

  4. Licitația Forward - este un eveniment in cadrul căruia se cotează prețuri progresiv mai mari. în mod normal este folosit de utilizator cand se dorește vânzarea unor bunuri si servicii.

  5. Licitația Olandeză - porneste de la un preț maxim care coboară cu o anumită sumă la intervale prestabilite de timp. Similar cu cea forward, este folosită în general pentru vânzări.

  6. Licitația cu Alocare Dinamică (DAA) - Este un tip special de licitație in cadrul căreia necesarul de bunuri și servicii  este alocat de sistem mai multor furnizori pe baza unor criterii dinamice de scoring precum preț, cantitate disponibilă, livrare etc.

2. Bara de navigație

Aceasta oferă următoarele opțiuni:

3. Proiecte și Evenimente

Conform celor mai bune practici din industrie, evenimentele sunt organizate pe proiecte. Prokuria oferă 2 interfețe specializate pentru gestionarea proiectelor și a evenimentelor constituente.

Dashboard Proiecte
Dashboard Evenimente (specific fiecărui proiect)

Un eveniment se poate afla în una din următoarele etape, denumite în continuare statusuri:

4. Crearea unui eveniment

Pentru a crea un eveniment se apasă butonul "Adaugă" din colțul din dreapta sus.

Te-ai blocat undeva? Nu-ți face griji, suntem alături de tine. Lasă-ne un mail la support@prokuria.com și te vom contacta noi.