Prokuria Suport

Crearea unei licitatii inverse 

Precum oricare eveniment, licitația inversă, se creează în cadrul unui proiect cu ajutorul butonului "Adaugă Eveniment" din zona din dreapta-sus.

Orice licitație în Prokuria cuprinde 4 secțiuni: Informații Generale, Furnizori, Documente, Articole.

Furnizori: se introduc adresele de email ale furnizorilor care sunt invitați la licitația respectivă. Pot fi furnizori noi sau deja existenți în modulul de furnizori. De asemenea există opțiunea de a selecta limba în care se trimit mail-urile către furnizori.

Documente: fișiere ce pot fi atașate licitației. Pot fi imagini, grafice, tabele sau alte informații adiționale necesare furnizorilor pentru oferta lor.

Articole: lista de produse și/sau servicii pentru care se doresc ofertele. Informațiile despre acestea sunt organizate în coloane afișate dinamic, în funcție de nevoia clientului.

Secțiunea 1: Informații generale

Secțiunea 2: Furnizori

Secțiunea 3: Documente

Secțiunea 4: Articole

Secțiunea 4.1: Importă Articole (prin Excel)

Funcționalitatea este special concepută pentru evenimentele dedicate unui număr mare de articole și servicii. Mulțumită ei, Prokuria le poate încărca folosind un șablon excel care ghidează utilizatorul in completarea tuturor elementelor necesare. Acest Proces se realizează în 3 pași simpli:

  • a. Click pe butonul "Importă Articole". O fereastră dedicată se va deschide. Aceasta ghidează utilizatorul prin următorii pași.

  • b. Click pe "Descarcă fișierul șablon". Sistemul va descărca un fișier excel ce conține explicații clare legate de modul in care ar trebui completat.

    • Câmpuri obligatorii: Articol, UM, Cantitate.

    • Câmpurile Cantitate și Buget acceptă doar valori numerice

    • Sunt acceptate până la 6 zecimale

  • c. Click pe "Încarcă fișierul". Se selectează fișierul proaspăt creat iar Prokuria se ocupă de restul lucrurilor.

Te-ai blocat undeva? Nu-ți face griji, suntem alături de tine. Lasă-ne un mail la support@prokuria.com și te vom contacta noi.