Prokuria Suport

Buyer

Monitorizarea raspunsurilor furnizorilor

In momentul in care o cerere a fost publicata, va aparea in pagina de cereri o noua sectiune - RASPUNSURI.  Pe masura ce furnizorii incep sa raspunda la cererea de oferte, acest lucru este vizibil si poate fi monitorizat in timp real in aceasta sectiune. 

In Tab-ul "Raspunsuri" se pot vedea toate raspunsurile (ofertele) furnizorilor.

Butonul "Vezi" din dreptul fiecarui furnizor deschide o pagina cu detaliile acelui raspuns.

In Tab-ul "Furnizori" se pot vedea toti furnizorii grupati in functie de statusul raspunsului. De asemenea, un email de notificare este transmis catre utilizator de fiecare data cand un furnizor isi schimba statusul.

Butonul “COMPARA RASPUNSURILE” deschide o pagină separată cu 2 tab-uri. Primul este "Compară Răspunsurile" si al doilea " Compară Întrebările" in care sunt prezentate raspunsurile in detaliu la nivel de articol. De asemenea, exista optiunea "Export[ Cotații"/ "Exportă Întrebările".

Functionalitatea de Chat

Oricand pe durata unei cereri utilizatorul poate comunica in mod direct cu furnizorii prin intermediul plaformei Prokuria, folosind functionalitatea de chat.

Fereastra de chat deschisa:

Terminarea cererii de oferte si alegerea castigatorullui

In momentul in care se ajunge la termenul limita de primire a raspunsurilor, o cerere trece automat in statusul 'Terminat'. Furnizorii sunt notificati prin email de atingerea termenului limita si nu mai pot trimite noi raspunsuri. De asemenea, cu 24h inainte de termenul limita, furnizorii sunt notificati de acest lucru. 

Utilizatorul poate compara in detaliu raspunsurile furnizorilor si poate marca unul dintre ele ca prima optiune. Aceasta optiune este strict pentru vizualizarea interna a utilizatorului; furnizorii nu sunt notificati si nu pot vedea in nici un mod prima optiune a utilizatorului.

Te-ai blocat undeva? Nu-ți face griji, suntem alături de tine. Lasă-ne un mail la support@prokuria.com și te vom contacta noi.